24h päivystys puh. 040 086 9341

Yritys

Nordic Project Line Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka keskittyy itsenäisesti teollisuuden kunnossapitoon ja huoltotehtäviin. Pääasiallisia kohteitamme ovat sellu- ja paperitehtaat sekä voimalaitokset. Myös kaiken kattavia mekaanisia asennuksia toteutetaan projektiluontoisesti. Palveluihimme kuuluu myös kuljetukset ja nostotyöt.

Nordic Project Line on perustettu teollisuuden tarpeisiin. Toimiala tarvitsee yrityksen, johon voi luottaa toimeksiannon alkamisesta sen loppuun saakka ja vielä sen jälkeenkin. Päivystämme 24/7 ja tarpeen mukaan voimme lähteä lyhyellä varoitusajalla koko Suomen alueelle.

Laatu on avainsana Nordic Project Line Oy:n toimintasuunnitelmassa. Näin saavutetaan parhaat tulokset niin asiakkaan kuin yrityksenkin kannalta. Yrityksemme motto onkin: ”Työt tehdään kunnolla, tai niitä ei tehdä ollenkaan.”. Suoritimme esimerkiksi Metsä Fibre Kemin tehtaalla kokonaisurakoinnin Kamyr-laitteille (Keittimen huippuruuvi, imeyttimen ruuvin huoltotyöt) aina varaosien tarkastuksesta loppuraportointiin saakka.

Nordic Project Line Oy:n ammattitaitoiset työntekijät omaavat kokemusta alan töistä jo yli 20 vuoden ajalta. Työturvallisuus on avainasia. Henkilökunnallamme on tarvittavat koulutukset voimassa (Työturvallisuus ja tulityö), myös EA1-kurssin suorittaneita on ryhmässä. Myös kaluston määräaikaistarkastukset hoidetaan ajallaan.